Νεα Μακρη Φωτια - Φωτιά σε σπίτι στην Αρίωνος / Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το .

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . φωτιες | ΣΚΙΤΣΟΚΟΣΜΟΣ!
φωτιες | ΣΚΙΤΣΟΚΟΣΜΟΣ! from periklis12.files.wordpress.com
Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το . Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση .

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Πυρκαγιά σε συνεργείο
Πυρκαγιά σε συνεργείο from artemidanews.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το . Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά .

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Μεγάλη φωτιά κοντά στο γήπεδο
Μεγάλη φωτιά κοντά στο γήπεδο from rpn.gr
Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι .

Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Κοντά σε σπίτια και το μοναστήρι του αγίου. Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Νεα Μακρη Φωτια - Φωτιά σε σπίτι στην Î'ρίωνος / Φωτιά μαίνεται στην περιοχή της νέας μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το .. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.